2009-03-04

Övningskörning

HUa vad gammal man känner sig ibland. Var ute och promenerade med hundkompis och konstaterade att jag var ett år yngre än hennes mamma. Ja, ja, det är rätt gott ibland också att känna sig erfaren och lite säkrare på sig själv. Känner med tonårsbarnen som letar efter sina identiteter. Mer tydligt på jobbet än hemma.

Har varit ute och övningskört med dottern i dag. Vi har inte kört särskilt många gånger och nu börjar det bli dags att sätta fart. Hon har tränat på starter och dragläge innan och idag bytte vi gator till de som kretsar runt min fars gamla arbetsplats. Vi körde bara högersvängar för att inte hamna i någon svårighet nu när hon mötte trafik för första gången. Gick kanonbra och båda två var vi väldigt nöjda.
Behöver börja peppa sonen också att komma igång med att "göra pärmar" till moppe-kortet så att han kan köra upp när snön försvinner.
Det värsta med allt ihop är att man blir mindre, och mindre behövd som person, men mer och mer behövd vad gäller låna pengar och motorfordon. Hmmmmm....kanske kan deala lite om städning där?

2 kommentarer:

  1. Tänk vad bra när de får körkort, och vad mycket de ska få skjutsa runt på mamman nu! Vi har ju en hel del att ta igen, vi curlingmammor...

    SvaraRadera
  2. då ska vi se om hon tar körkortet före mig då ;)

    SvaraRadera