2009-05-05

Regn & solsken

Ingen bra morgon. Två sjuka ungar hemma, man som snarkar skyhögt. Upp och i väg till arbetet i bil eftersom det regnade. Mötte kollegan S-I som meddelade att min kollega L var hemma med sjukt barn. Fan! Betyder att jag får ta alla våra gemensamma elever själv hela dagen och inte får fem minuter ens till eget arbete och samtal som måste göras. Chefen O på besök och stämningen var i bott med tanke på att vi kanske snart inte är kvar längre utan måste stå som övertaliga. Går upp och har första lektionen med juvelerna, tur att de finns! Andra lektionen sätter jag igång hela gänget i nationellt prov i matte, då ringer O. Han har just blivit kontaktad av inst. chefen som meddelade att de inte hade fått in några anbud! TJOHO!!!
Dessa två herrar skall sätta sig i mitten av nästa vecka och förhandla om ett nytt kontrakt och jag kommer att bli pedagogisk ledare istället för arbetslös! Allt inom loppet av två timmar. Gött!

3 kommentarer:

  1. Båda två sjuka. Pussa på dem från moster!
    Ja, se. DOSA... =)

    SvaraRadera
  2. Du är bästast!

    SvaraRadera
  3. Härligt, med tanke på ditt jobb. Hoppas att ungdomarna snart är på benen igen. T får inte missa nu. Det är ju snart konsert. Kram till er alla från mamma-mormor

    SvaraRadera